Optredens

Companies

MT-Yidaki

Michiel kan geboekt worden voor (straat-) festivals, feesten en partijen en begrafenissen.
Neem contact op als je op zoek bent naar de meest veelzijdige didgeridoospeler…

Ga »

AAMU

Didge 'n Skins

100% live, biodynamische dance grooves.

Met alleen didge, stokken en vellen zijn wij een live dance-act in zijn puurste vorm!!!

Ga »

Private

Projecten

Michiel staat altijd open voor nieuwe ideeën en projecten. Wil je het geluid van de didgeridoo integreren in je muziek, bij je theater stuk of live performance? Neem contact op!

Ga »


Solo Concert

Michiel staat bekend om zijn krachtige groovende manier van spelen. Hij laat zich inspireren door ritmes van over de hele wereld die hij weet te vertalen naar pompende beats op de didge.

Hij integreert Indiase maatsoorten tot meditatieve ontspannen muziekpatronen en Afrikaanse drumbeats met hip hop, funk en zelfs techno!

Een zo’n groot mogelijk publiek kennis laten maken met de mogelijkheden van de didge is zijn doel. Daarom speelt hij als special act met een breed scala aan bands, DJ’s en als solo artiest op tal van (internationale) festivals.

Met zijn ruim 25 jaar ervaring weet hij het publiek te betrekken bij zijn spel en mee te nemen op een muzikale reis waar menigeen niet stil kan blijven staan. Want dansbegeleiding, dat is waar  de didge voor bedoelt is!

Terug »


Didge 'n Skins

Didge ‘n Skins is een project van didgeridoo speler Michiel Teijgeler.

Samen met een drummer vormen zij een ervaren groove machine met maar één doel, iedereen laten dansen! Ze creëren opzwepende dance muziek die gevoed wordt door menselijke energie en vrijheid van de geest.

Didge, stokken en vellen zijn hun belangrijkste wapens.
De beste samenvatting is ‘an organic dance experience’. Pure improvisatie, originele grooves en dampende beats zijn de ingrediënten van deze up tempo dance muziek! Didge ‘n Skins, The organic dance experience!

Check onze website!

Terug »


Projecten

Over de jaren heeft Michiel mee gewerkt aan uiteenlopende projecten. Als gast trad hij onder andere op met de Ghanese high-life band Yama Yama, Jungle Warriors, The Livin' Blues, Yellow Pearl, Luie Hond, the WOW factor en de Australische dance-act Loonaloop.
The WOW Factor, Gaya Sol, Pan-African ensemble Percu Defi, Wild Marmalade, Perucois, veel verschillende DJ’s en het  legendarische WOOD.
Michiel speelde hij ook met percussie virtuozen als: Sega Sidibé (Mali), Mansa Camio (Guinnee) Kokouvi Lawson (Togo), Yusuf Nuweku (Ghana), Sandip Bhattacharya (Benares, India), Mousse Pathe M'baye (Senegal), Mothis Eyanga (Congo), Baba Touré, Issiaka Dembele, Harouna Dembele, Salia Traore, Martin Verdonk (NL), Martin Gort (NL), Ponda O'Brian (NL), en Jelle de Kroon (NL).
Ben je op zoek naar een didgeridoospeler voor bij je project of band? Neem dan kontakt op!

Terug »